vineri, 11 aprilie 2014

Multiboot USB / DVD. SARDU (Shardana Antivirus Rescue Disk Utility). Creaza un Stick USB bootabil cu Rescue Disk Utility.

Cea mai eficientă devirusare atunci când avem probleme cu virușii, programele de tip malware sau spyware este atunci când rulăm un CD Live cu o soluție antivirus de top. Cum ar fi să avem pe un stick USB / CD / DVD bootabil cele mai bune soluții  Antivirus Rescue CD, cea mai bună colecție de  System Rescue Disk sau cele mai populare distribuții de Linux?

Nimic mai simplu.

SARDU sau  Shardana Antivirus Rescue Disk Utility este un software gratuit, ușor de utilizat care ne ajută să creăm un stick USB CD / DVD bootabil cu cele mai bune soluții antivirus pentru scanarea și
devirusarea sistemului, distribuții de Linux, programe de partiționare, recuperare de date, etc. Practic, programul combină toate imaginile .ISO într-o singură imagine pe care o putem arde pe un CD / DVD / USB.
  •  Cum se face un USB / CD / DVD bootabil.
      1. Download SARDU / dezarhivați.
      2. Dublu click pe executabil, instalați / rulați aplicația. Interfața programului este structurată pe tab-uri dispuse vertical, iar în fiecare din tab-urile  Antivirus, Utility, Linux, Windows,  avem o listă / putem selecta (Avira AntiVir Rescue System, GDATA Boot, BitDefender Rescue, Dr.Web Live, AVG Rescue, Panda Safe, Clonezilla, Parted Magic, Ultimate Boot CD, Fedora, Slax, Puppy Linux, etc.) toate produsele pe care dorim să le descarcăm.
      3. Dacă, de exemplu, doriți să adaugați o soluție antivirus, click pe tab-ul Antivirus, click pe soluția antivirus dorită, confirmați, click pe tab-ul Downloader - Start pentru a începe descărcarea. După descărcare, repetați procedura cu toate produsele pe care doriți să le conțină DVD-ul / stick-ul USB.
     4. Selectați pictograma corespunzătoare pentru a începe procesul de creare, stick USB bootabil, respectiv o imagine .ISO
       5. În câteva minute avem un stick USB / CD / DVD bootabil perfect funcțional.
Oficial WebSite.

Download SARDU.

ENJOY!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More