joi, 3 aprilie 2014

Urmareste TV online cu My Web TV.

My WebTV este o aplicație gratuită, un program web-based , cu ajutorul căruia putem viziona posturi TV care transmit online pe internet direct pe calculator. Instalarea aplicației se realizează simplu, fără toolbar-uri, fără programe ascunse, etc. Dublu click pe executabil, Next, Instal, Finish, practic nu durează mai mult de câteva zeci de secunde pentru ca programul să se instaleze complet.
 
Interfața programului este simplă, modernă și intuitivă. În partea de sus avem o serie de tab-uri, unde stațiile TV sunt grupate pe categorii : România, Moldova, England, U.S.A. , Spain, Italy, Germany, respectiv gen : Diverse, Stiri, Sport, Documentare, Filme, Muzica, sau stații TV locale. Selectarea propriu-zisă a programelor TV o putem face din meniul aflat în partea stângă.
Lista posturilor TV la care avem acces prin intermediul My WebTV este uriașă și în continuă creștere. Putem asculta de asemenea, cele mai populare stații radio, cum ar fi : Radio Kiss FM, Europa FM, Radio ZU, Romantic FM, Magic FM, etc. Tot din interfața programului putem selecta o altă adresă (steam) dacă cea inițială nu funcționează sau putem vizualiza și citi tot programul TV al postului selectat. Cei care nu doresc sa instaleze aplicația My WebTV în calculator, pot viziona posturile TV preferate la adresa de web http://www.mywebtv.info/ ( se deschide cu Internet Explorer).
Pentru a instala și rula programul trebuie să instalăm ultima versiune de: VLC Media Player, SopCast, Flash Player, Torrent Stream Player (opțional).

Download My WebTV.

Oficilal WebSite.

ENJOY!!

1 comentarii:

se pot urmarii posturile tv si pe tableta sau smartphone cu android, aici este un tutorial in acest sens: http://www.mocasoft.ro/cum-imi-dau-seama-daca-cineva-imi-spioneaza-sau-imi-urmareste-smartphone-ul-android/

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More