sâmbătă, 8 martie 2014

Descarca / instaleaza programe cu un singur click.

Lipsa de timp, faptul că suntem din ce în ce mai dependenți de calculator ne face să cautam continuu aplicații care să ne ușureze munca la calculator, și de ce nu, aplicații care ne simplifică cât mai mult procesul de instalare al acestora. Cred că sunteți de acord cu mine  că după instalarea / reinstalarea sistemului de operare cel mai mult timp îl petrecem în căutarea, descărcarea / instalarea programelor favorite pentru sistemul nostru. Astăzi vreau să vă arăt câteva aplicații / website / de unde putem descărca și instala programele noastre. Sunt sigur că majoritatea dintre voi ați auzit sau ați lucrat cu aceste programe, dar mai bine vă las pe voi să le descoperiți și să lucrați cu cele pe care nu le cunoașteți. 
     
       1. Ninite.com - WebSite online care conține programe gratuite, împărțite pe categorii gen: Web Browsers, Messaging, Media, Runtimes, Security, etc, pe care le putem descărca / instala cu un singur click prin intermediul unui installer. Practic, nu trebuie decât să selectăm programele dorite, după care click pe Get Installer ( aplicație portabilă / descarcă / instalează automat toate programele selectate de noi).
Oficial WebSite.

       2. Allmyapps.com - WebSite online care conține o serie de programe pe care le putem descărca, instala / gestiona cu un singur click în calculatorul nostru. Datorită numărului foarte mare de programe AllMyApps reprezintă o soluție mult superioară fată de Ninite.com, în plus fata de Ninite.com unde avem un installer care rulează fără a fi instalat (portable no-instal) pe AllMyApps.com avem un installer pe care trebuie să îl instalăm în calculator.
După instalare, putem să răsfoim categoriile, să selectam programele pe care dorim să le instalăm iar AllMyApps are grijă să descarce / instaleze automat programele alese. Practic, AllMyApps reprezintă un fel de AppStore pentru Windows, cu un singur click instalam orice fel de program dorim. De asemenea, aplicația ne înștiințează ori de cate ori este disponibilă o actualizare.
 Oficial WebSite.

      3. SSDownloader sau Security Software Downoader este un manager de download special creat pentru a descarca produse de securitate. Interfața programului este în taburi dispuse pe orizontal cum ar fi : Free Antivirus, Security Suites, Malware Removal, Firewalls, etc. În fiecare tab avem o listă cu programe, și posibilitatea să bifăm aplicația dorită pentru download sau să vizităm pagina oficială pentru alte informații. Aplicația identifică automat versiunea sistemului de operare (32 / 64 bits), descarcă într-un folder special creat pe desktop, cele mai noi produse de securitate. Practic nu trebuie decât să bifați aplicațiile dorite și SSDownloader se ocupă de descărcarea lor.  
 Oficial WebSite.


ENJOY!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More