vineri, 14 martie 2014

Cum se porneste sistemul de operare Windows folosind Last Known Good Configuration.

Last Known Good Configuration este o caracteristică din sistemul de operare Microsoft Windows care reprezintă o opțiune de pornire pe care putem să o utilizăm atunci când avem probleme de încărcare / pornire cu sistemul de operare. Atunci când sistemul de operare funcționează normal, când acesta este pornit și oprit cu succes, setările importante sunt salvate în registry. Atunci când folosim Last Known Good Configuration, acesta nu face altceva decât să restabilească informațiile din registry, respectiv setările care erau funcționale ultima data.

   1. Când se folsește  Last Known Good Configuration.
  • Practic, putem să încercăm să folosim Last Known Good Configuration ori de câte ori sistemul de operare nu pornește. De exemplu, dacă am făcut setări incorecte în registry sau dacă am instalat un driver incorect și imediat după restart sistemul de operare nu pornește sau afișează erori putem să folosim Last Known Good Configuration.
   2. Cum se pornește sistemul de operare folosind caracteristica  Last Known Good Configuration.
  •  Tasta atribuită prin care putem să pornim sistemul de operare folosind Last Known Good Configuration  este F8. Imediat cum sistemul de operare se încarcă apăsam continuu pe tasta F8. Imediat, ar trebui să vedem opțiunile din Windows Advanced Options. Cu ajutorul săgeților ne ducem pe opțiunea Last Known Good Configuration - Enter.
ENJOY!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More