vineri, 14 martie 2014

Cum se dezactiveaza User Account Control (UAC) din Windows 7.

User Accont Control sau UAC este o măsură de securitate care a fost introdusă prima dată de către Microsoft  în sistemul de operare Windows Vista și care are ca scop îmbunătățirea securității sistemului de operare prin limitarea sau prevenirea modificărilor neautorizate care sunt aduse calculatorului de către programe, etc. Atunci când este activat UAC ne avertizează printr-un mesaj pe desktop, de fiecare dată când programele aduc modificări sistemului de operare.

Pentru a modifica modul în care sunt afișate avertizările UAC, click pe Start în caseta text Search programs and files tastați  user accont , click pe Change User Account Control settings.

În panoul de control UAC putem modifica alertele după cum urmează:
  • Allways notify me when - suntem notificați  când  programele încercă să efectueze modificări în computer sau în setările Windows.
  • Default - Notify me only when programs try to make changes to my computer - suntem notificați   înainte ca programele să efectueze modificări în computer sau în setările Windows, dar nu suntem notificați când noi încercam să aducem modificări în setările Windows.
  • Notify me only when programs try to make changes my computer - suntem notificați  înainte ca programele să efectueze modificări în computer sau în setările Windows dar nu suntem notificați când noi încercăm să aducem modificări în setările Windows. Notificarea se face fără estomparea desktop-ului.
  • Never notify me when -nu suntem notificați niciodată.

ENJOY!!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More