vineri, 14 martie 2014

Cum se creaza un punct de restaurare / restabileste sistemul folosind System Restore din Windows XP.

System Restore este o componentă a sistemului de operare Microsoft Windows XP cu ajutorul căruia putem să creăm un punct de restabilire (backup) sau să restabilim fișierele de sistem, setările sistemului, programele, etc, la o stare anterioară atunci când el funcționa normal. Atunci când în urma instalării unor programe, actualizări de drivere, sistemul de operare afișează erori putem folosi System Restore, de asemenea mai putem folosi System Restore si atunci când ne-am virusat și vrem să restaurăm sistemul în momentul când virusul nu era prezent în calculator.
    
     1. Cum se crează un punct de restabilire sistem pe sistemul de operare Windows XP. 
  • Start - All Programs - Accessories - System Tools - click pe System Restore.
  •  În fereastra de Bun venit la restabilirea sistemului, bifăm Creare punct de restabilire - Next - în caseta text tastăm Descrierea punctului de restabilire - Creare, click pe închidere imediat ce punctul de restabilire a fost creat.
     2. Restabilire sistem folosind componenta System Restore din Windows XP.
  • Start - All Programs - Accessories - System Tools - click pe System Restore.
  • În fereastra de Bun venit la restabilirea sistemului, bifăm Restabilește computerul la o ora anterioara.
  • În următoarea fereastră selectăm punctul de restabilire, respectiv click în calendar pe data cu font aldin când s-a creat / au ați creat un punct de restabilire, click în lista din dreapta pe un punct de restabilire, după care confirmăm punctul de restabilire ales.
  • Dacă totul decurge normal, după restart, expertul de restabilire ne anunță printr-o fereastră că operațiunea a fost un succes.
 ENJOY!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More