vineri, 14 martie 2014

Cum se creaza un punct de restaurare / restabileste sistemul folosind System Restore din Windows 7.

Atunci când este activat, System Restore creează automat puncte de restabilire a fișierelor, importante din sistem precum și a cheilor din registru pentru a fi folosit în caz de defecțiune a sistemului de operare sau o funcționare necorespunzătoare. Sunt programe, care atunci când sunt instalate / dezinstalate creează automat puncte de restabilire, puncte pe care le putem folosi în caz că procesul de instalare /dezinstalare nu a decurs cum ar trebui. Pe de altă parte, System Restore ne oferă posibilitatea să creăm manual puncte de restaurare pentru a putea fi folosite ori de câte ori dorim. Atunci când în urma instalării unor programe, actualizări de drivere, sistemul de operare afișează erori sau atunci când ne-am virusat și vrem să restaurăm sistemul în momentul când virusul nu era prezent în calculator putem folosi System Restore.
    
     1. Cum se creează un punct de restabilire sistem pe sistemul de operare Windows 7.
  • Start, în caseta text Search programs and files tastați create a restore point - Enter. Click pe Create a restore point, în fereastra System Properties, click pe Create, în caseta text care se deschide tastăm descrierea punctului de restaurare, click pe Create pentru a crea punctul de restaurare.
     2. Restabilire sistem folosind System Restore din Windows 7.
  • Start -  în caseta text Search programs and files tastați system restore - Enter.
  • Bifăm Show more restore points din fereastra System restore.
  • Selectăm  punctul de restabilire ales.
  • Dacă totul decurge normal, după restart, expertul de restabilire ne anunță printr-o fereastră că operațiunea a fost un succes.

 ENJOY!

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More