sâmbătă, 22 martie 2014

Aplicatii 3dchip.com

Întotdeauna găsirea / descărcarea driverelor de sistem necesare pentru buna funcționare a calculatorului a constituit de fiecare dată o problema majoră pentru userii mai puțin experimentați. De aceea, astăzi doresc să vă prezint o serie de aplicații dezvoltate de cei de la 3dchip.com cu ajutorul cărora putem descărca driverele potrivite pentru sistemul nostru, evalua performanța procesorului sau verifica orice problemă legată de conexiunea la internet.
  • 3DP Chip - aplicație care ne ajută să găsim cu ușurință toate driverele de sistem. Cu o interfață foarte simplă și prietenoasă, instrumentul este destinat să fie folosit atât de userii experimentați, dar mai ales de cei care sunt mai puțin experimentați. Atunci când este rulat, utilitarul ne ajută în primul rând să vizualizăm dispozitivele instalate în calculator (nume dispozitiv, versiune driver, etc), iar dacă dăm click pe numele unui dispozitiv ( video card, CPU, etc) suntem automat redirecționați pe o pagina web, de unde avem posibilitatea să descărcăm driverul lipsă, sau cele mai noi drivere pentru device-ul selectat. Aplicația poate fi rulată pe toate versiunile de Microsoft Windows.
  • 3DP net - aplicație care ne ajută să identificăm toate problemele legate de conexiunea la internet. Instrumentul scanează și detectează automat dacă driverul de rețea este instalat, iar când acesta lipsește, instalează cel mai potrivit driver de rețea (nu instalează cele mai noi drivere de rețea, practic instalează niște drivere generice pentru a rezolva problema cu conexiunea la internet) chiar dacă nu avem conexiune la internet. Nu trebuie decât să rulăm aplicația (atunci când driverul de rețea nu este instalat), click pe adaptorul de rețea, după care urmăm instrucțiunile care ne apar pe desktop. 3DP net are suport pentru drivere de rețea Nvidia, Cisco, Broadcom, Realtek, D-Link, Compaq, AMD, Atheros, Intel, Marvell,  etc. Atunci când nu sunt probleme cu conexiunea de internet, instrumentul ne atenționează printr-un mesaj că totul este în regulă și că ne putem continua navigarea pe internet. Utilitarul este compatibil cu toate versiunile de Microsoft Windows și este foarte util atunci când nu avem driverul pentru adaptorul de rețea, respectiv conexiune la internet.
  • 3DP Bench - aplicație special creată pentru a măsura performanța procesorului, timpul de boot respectiv repornirea sistemului. După evaluare acesta ne oferă posibilitatea (online) să comparăm datele noastre cu a altor utilizatori. Nu trebuie decât să rulăm aplicația și să urmăm mesajul după desktop. După restart toate informațiile legate de timpul de boot se vor afișa în interfața programului. De asemenea, instrumentul are suport pentru procesoarele cu mai multe nuclee și poate fi rulat pe toate sistemele de operare Microsoft Windows. Atenție, dacă aveți probleme în ceea ce privește ieșirea din aplicație folosiți task managerul din Windows (ctrl+alt+del - click pe aplicații, identificați 3DP Bench, click dreapta - închidere activitate).
Oficial WebSite.

ENJOY!!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More